Personal training Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een personal trainer?

Aloha Fitness Personal Training

Persoonlijk

Wij kiezen bewust voor een kleine studio om zo persoonlijke aandacht te garanderen zodat je volledig jezelf kunt zijn.

Resultaat

Effectieve en uitdagende trainingen, specifiek gericht om jouw doelen te behalen. 

Ervaring

Meer dan 7 jaar ervaring en al honderden mensen geholpen hun doelen te bereiken.

Personal training Alphen aan den Rijn 

ALOHA!

Wij zijn Wesley en Nick, personal trainers  van ALOHA Fitness. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak zodat jij je weer fit voelt en weer trots kunt zijn op de persoon die je in de spiegel ziet. Ondertussen hebben wij al honderden mensen fitter gemaakt en mensen gestimuleerd om hun dromen na te jagen. Het leven is kort, dus maak het fantastisch. Maak die mooie reis met een dierbare, stel jezelf doelen en leef JOUW eigen perfecte leven. Maar laten we eerlijk zijn: Het leven wordt een stuk leuker en uitdagender als je lekker in je vel zit en fit bent! Daar helpen wij je graag mee.

Personal training  Alphen aan den Rijn

In onze trainingsruimte kun je volledig jezelf zijn. Geen pottenkijkers of wachten tot je aan de beurt bent bij een fitnessapparaat. Door de persoonlijke aandacht train jij 1 op 1 met de personal trainer of in een klein groepje. Dagelijks trainen wij mensen met uiteenlopende doelen: Conditie verbeteren, Kracht opbouwen, Fitter worden, Afvallen, Soepeler/Leniger worden, Lichamelijke klachten verminderen, Topsporters, Revalidatie enzovoort.

Adres: Flemingweg 18K, 2408 AV, Alphen aan den RijnPersonal Trainer Alphen aan den Rijn

Aloha!


Ik ben Wesley, Personal trainer/coach van Aloha Fitness in  Alphen aan den Rijn.


Ik krijg er energie van wanneer andere mensen hun doelen behalen.  Ik beloof er alles aan te doen om jou je doel te laten behalen. Hard trainen, maar ook zeker veel plezier maken en genieten van het leven vind ik erg belangrijk. Op zoek naar een mooie balans zodat je het maximale uit jezelf kunt halen.


Ik wil dat je weer de persoon wordt die trots en tevreden is wanneer je in de spiegel kijkt.  Diep van binnen weet je zelf ook dat er zoveel meer uit te halen is en mijn taak is het om jou daar bij te helpen.


Jouw doel wordt mijn doel. dus ik zou zeggen: Let's go!

Wat mag je van ons verwachten?

  • 1 op 1 trainen met een personal trainer.
  • Training op maat gemaakt specifiek voor jouw doelen en situatie.
  • Een trainer die let op je houding en techniek zodat je de oefeningen correct uitvoert en de kans op blessures minimaliseert.
  • Een stok achter de deur. Wij werken op afspraak. Ben je er niet? Dan hangt de trainer aan de telefoon.
  • Dagelijks persoonlijke voedingsadviezen zodat jij precies weet wat je kunt eten.
  • Mogelijkheid om extra te sporten met onze groepstrainingen.

Gratis proefweek

Wij begrijpen dat de eerste stap zetten naar een gezondere levensstijl soms overweldigend kan lijken. Daarom nodigen we je uit voor een GRATIS en vrijblijvende Proefweek! 

Wat houd  de Gratis proefweek in?

  • Uitgebreid intakegesprek: Onze personal trainers zijn toegewijd aan het begrijpen van jouw unieke behoeften en doelen. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw gezondheidsgeschiedenis, huidige levensstijl en wat je wilt bereiken. We nemen de tijd om je te leren kennen, zodat we een op maat gemaakt programma kunnen ontwikkelen.


  • Persoonlijke doelen bespreken: Wat zijn jouw persoonlijke doelen? Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of je algemene fitheid wilt verbeteren, we stellen samen haalbare doelen op die je dit keer ook echt gaat halen.


  • Rondleiding door de Studio: We laten je de studio zien waar we trainen en komen meteen met een plan hoe wij jouw doelen het meest efficiënt kunnen halen. In onze studio in Gouda kun je volledig jezelf zijn en is er de volledige focus op jou alleen.


  • Proeftraining: Ervaar meteen de effectiviteit van onze aanpak met een proeftraining. Onze deskundige trainers zullen je door een training leiden die is afgestemd op jouw doelen en fitnessniveau. Dit is de perfecte gelegenheid om de ervaren of het wat voor je is en om te ontdekken hoe leuk het kan zijn om aan je gezondheid te werken.


Hoe Claim Je Jouw Gratis Proefweek?

1. Vul je gegevens in via het contactformulier onder aan deze pagina om jouw Gratis Proefweek te plannen.

2. Wij nemen contact met je op om de proefweek in te plannen.

3. Kennismakingsgesprek in de studio, waarbij we uitgebreid jouw doelen bespreken, een rondleiding door de studio geven en meteen een proefles doen zodat je kunt ervaren hoe wij te werk gaan.

Stel je vraag of plan meteen een Gratis Proefweek in.