Over Aloha Fitness

ALOHA!

Wij zijn Wesley en Nick, personal trainers  van ALOHA Fitness. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak zodat jij je weer fit voelt en weer trots kunt zijn op de persoon die je in de spiegel ziet. Met meer dan 7 jaar ervaring hebben wij ondertussen  al honderden mensen fitter gemaakt en gestimuleerd om hun dromen na te jagen. Wij weten wat jij nodig hebt.

Het leven is kort, dus maak het fantastisch. Maak die mooie reis met een dierbare, stel jezelf doelen en leef JOUW eigen perfecte leven. Maar laten we eerlijk zijn: Het leven wordt een stuk leuker en uitdagender als je lekker in je vel zit en fit bent! Daar helpen wij je graag mee.

Aloha fitness staat voor effectief sporten onder persoonlijke begeleiding in een omgeving waarbij je volledig jezelf kunt zijn. Volle focus op JOUW doelen. Hard trainen maar ook zeker flink genieten van het leven! Wij kijken naar de doelen van de klant en passen daar onze trainingen en coaching op aan. Bij ons ben je geen nummertje zoals in de sportschool maar helpen wij jou om je persoonlijke doelen zo effectief mogelijk te behalen. De welbekende stok achter de deur.

 Wij helpen mensen onder andere met de volgende doelen:

  • Afvallen
  • Conditie verbeteren
  • Fitter worden
  • Sterker worden
  • Specifieke klachten/blessures verminderen
  • Meer spiermassa
  • Aansterken na een medische behandeling
  • Zo sterk mogelijk een medische behandeling in gaan
  • Specifieke persoonlijke doelenPersonal Trainers

Wesley de Wit - Personal Trainer Alphen aan den Rijn
Hee hallo, ik ben Wesley, Personal trainer/coach van Aloha Fitness in  Alphen aan den Rijn.


Ik krijg er energie van wanneer andere mensen hun doelen behalen.  Ik beloof er alles aan te doen om jou je doel te laten behalen. Hard trainen, maar ook zeker veel plezier maken en genieten van het leven vind ik erg belangrijk. Op zoek naar een mooie balans zodat je het maximale uit jezelf kunt halen.


Ik wil dat je weer de persoon wordt die trots en tevreden is wanneer je in de spiegel kijkt.  Diep van binnen weet je zelf ook dat er zoveel meer uit te halen is en mijn taak is het om jou daar bij te helpen.


Jouw doel wordt mijn doel. dus ik zou zeggen: Let's go!
Nick Cramer - Personal Trainer Gouda
Samen met mensen in beweging komen, daarvoor ben ik coach geworden.


Het voorzetje dat je soms nodig hebt om het later zelf te kunnen. Op gebied van coaching, voeding en training bied ik ondersteuning aan mensen die het om verscheidene redenen zelf niet lukt.


Wil jij de hulp bij het gebrek aan motivatie en kennis, of ben jij juist zoekende door gewrichtsklachten of onderliggend leiden zoals: astma,reuma of andere ziektebeelden zoals sociale angsten die een rol kunnen spelen bij het niet succesvol slagen in het behalen van je eigen sportieve of gezondheidsdoelen?


In het begin van een proces waarin je je lijf of juist je,eigen gedrag wilt veranderen, zal altijd de vraag opkomen; doe ik het wel goed? Is dit het juiste voor mijn lijf? Hoe houd ik dit vol?


ik wil graag de helpende hand zijn om je in je in dit proces te ondersteunen. Samen gaan we de juiste kennis over training en voeding ontwikkelen om hier wel in te slagen.


We gaan het je eigen maken, een leefstijl om oud mee worden.

Ervaring

Wij helpen mensen al meer dan 7 jaar om hun persoonlijke doelen te bereiken.

Persoonlijk

Wij kiezen bewust voor een kleine studio om zo persoonlijke aandacht te garanderen zodat je volledig jezelf kunt zijn.

Resultaat

Wij bieden effectieve en uitdagende trainingen, specifiek gericht om jouw doelen te behalen.