Personal training Gouda

Op zoek naar een personal trainer in Gouda?

Aloha Fitness Personal Training

Persoonlijk

Wij kiezen bewust voor een kleine studio om zo persoonlijke aandacht te garanderen zodat je volledig jezelf kunt zijn.

Resultaat

Effectieve en uitdagende trainingen, specifiek gericht om jouw doelen te behalen. 

Ervaring

Meer dan 7 jaar ervaring en al honderden mensen geholpen hun doelen te bereiken.

Personal training Gouda

ALOHA!

Wij zijn Wesley en Nick, personal trainers  van ALOHA Fitness. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak zodat jij je weer fit voelt en weer trots kunt zijn op de persoon die je in de spiegel ziet. Ondertussen hebben wij al honderden mensen fitter gemaakt en mensen gestimuleerd om hun dromen na te jagen. Het leven is kort, dus maak het fantastisch. Maak die mooie reis met een dierbare, stel jezelf doelen en leef JOUW eigen perfecte leven. Maar laten we eerlijk zijn: Het leven wordt een stuk leuker en uitdagender als je lekker in je vel zit en fit bent! Daar helpen wij je graag mee.

Personal training Gouda

In onze trainingsruimte kun je volledig jezelf zijn. Geen pottenkijkers of wachten tot je aan de beurt bent bij een fitnessapparaat. Door de persoonlijke aandacht train jij 1 op 1 met de personal trainer of in een klein groepje. Dagelijks trainen wij mensen met uiteenlopende doelen: Conditie verbeteren, Kracht opbouwen, Fitter worden, Afvallen, Soepeler/Leniger worden, Lichamelijke klachten verminderen, Topsporters, Revalidatie enzovoort.

Adres: Hoge Gouwe 89, 2801 LD, Gouda


Personal Trainer Gouda

Aloha, ik ben Nick, Personal Trainer van Aloha Fitness Gouda.


Samen met mensen in beweging komen, daarvoor ben ik coach geworden.

Het voorzetje dat je soms nodig hebt om het later zelf te kunnen. Op gebied van coaching, voeding en training bied ik ondersteuning aan mensen die het om verscheidene redenen zelf niet lukt.

Wil jij de hulp bij het gebrek aan motivatie en kennis, of ben jij juist zoekende door gewrichtsklachten of onderliggend leiden zoals: astma,reuma of andere ziektebeelden zoals sociale angsten die een rol kunnen spelen bij het niet succesvol slagen in het behalen van je eigen sportieve of gezondheidsdoelen?

In het begin van een proces waarin je je lijf of juist je,eigen gedrag wilt veranderen, zal altijd de vraag opkomen; doe ik het wel goed? Is dit het juiste voor mijn lijf? Hoe houd ik dit vol?

ik wil graag de helpende hand zijn om je in je in dit proces te ondersteunen. Samen gaan we de juiste kennis over training en voeding ontwikkelen om hier wel in te slagen.

We gaan het je eigen maken, een leefstijl om oud mee worden.

Wat mag je van ons verwachten?

  • 1 op 1 trainen met een personal trainer.
  • Training op maat gemaakt specifiek voor jouw doelen en situatie.
  • Een trainer die let op je houding en techniek zodat je de oefeningen correct uitvoert en de kans op blessures minimaliseert.
  • Een stok achter de deur. Wij werken op afspraak. Ben je er niet? Dan hangt de trainer aan de telefoon.
  • Dagelijks persoonlijke voedingsadviezen zodat jij precies weet wat je kunt eten.
  • Mogelijkheid om extra te sporten met onze groepstrainingen.

Gratis proefweek

Wij begrijpen dat de eerste stap zetten naar een gezondere levensstijl soms overweldigend kan lijken. Daarom nodigen we je uit voor een GRATIS en vrijblijvende Proefweek! 

Wat houd  de Gratis proefweek in?

  • Uitgebreid intakegesprek: Onze personal trainers zijn toegewijd aan het begrijpen van jouw unieke behoeften en doelen. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw gezondheidsgeschiedenis, huidige levensstijl en wat je wilt bereiken. We nemen de tijd om je te leren kennen, zodat we een op maat gemaakt programma kunnen ontwikkelen.


  • Persoonlijke doelen bespreken: Wat zijn jouw persoonlijke doelen? Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of je algemene fitheid wilt verbeteren, we stellen samen haalbare doelen op die je dit keer ook echt gaat halen.


  • Rondleiding door de Studio: We laten je de studio zien waar we trainen en komen meteen met een plan hoe wij jouw doelen het meest efficiënt kunnen halen. In onze studio in Gouda kun je volledig jezelf zijn en is er de volledige focus op jou alleen.


  • Proeftraining: Ervaar meteen de effectiviteit van onze aanpak met een proeftraining. Onze deskundige trainers zullen je door een training leiden die is afgestemd op jouw doelen en fitnessniveau. Dit is de perfecte gelegenheid om de ervaren of het wat voor je is en om te ontdekken hoe leuk het kan zijn om aan je gezondheid te werken.


Hoe Claim Je Jouw Gratis Proefweek?

1. Vul je gegevens in via het contactformulier onder aan deze pagina om jouw Gratis Proefweek te plannen.

2. Wij nemen contact met je op om de proefweek in te plannen.

3. Kennismakingsgesprek in de studio, waarbij we uitgebreid jouw doelen bespreken, een rondleiding door de studio geven en meteen een proefles doen zodat je kunt ervaren hoe wij te werk gaan.

Stel je vraag of plan meteen een Gratis Proefweek in.